al-kisah si niza
Thursday, August 04, 2005

Kita tak hilang lah cuma keadaan tak mengizinkan kita utk update blog nih..Insya-Allah, kalau dah sihat kita akan kembali ke persada ini...;)

|

Wednesday, March 23, 2005

Breath in..breath out..inhale..exhale...huh!..It's the time to update ;p
After 3 months, i forgot how to update and what to update;p. Anyways, nothing happen in these 3 months, it's just that i m very busy with my work..no time to update. Sampai kenkadang nak gi toilet pun lupa...hehehe. My boss also gives me the added responsibility. Hmm, dorang ingat aku ni robot agaknya. Gerammmm....!
Oh!ya, semalam kita visit Liza kat ward, she looks very tired but still can joke with us. Haven't seen her baby yet, but she sent pic thru MMS. I doakan semoga ur baby cepat sihat..amin. Tadi went there to see her again but she's not in, the nurse says that she went to see her baby. Insya Allah, nanti nak jumpa dia lagi.

|

Friday, February 18, 2005

Kepada kenkawan ku semua, mohon ampun dan maaf di atas segala ketidaksempatan utk meng'update' blog ini kerana saya di sini teramatlah sibuk sekali. Di harap kenkawan semua bertenang...;p. Kepada kenkawan2 baru..Welkam to the club..kepada sesapa yg dtg berkunjung, kunjungan anda semua dia alu-alukan. Tunggulah hari bahagia nanti, akan ku titipkan warkah juga buat anda semua...hehehe..aku dah start melalut.

|

Wednesday, January 05, 2005

Hmmm..semua org kata entry i dah basi..kay lah ni entry baru lah ;p. Actually bukan taknak update, takde time jer. Oh!ya, at last i dapat tengok citer Veer Zaara on new year's eve. Best tau citer dia, ingatkan i can escape from keluarkan airmata, tapi dah namanya citer hindustan kalau tak nangis tak sah. Last yr i watched Kal Ho Naa Ho on Christmas eve, ini airmata macam air hujan jer. Even now when i watched the cd again, i still nangis.Isk..isk.isk..
Last saturday i went to my new house ;).Tak sabar gitu nak pindah rumah baru. I kemas2 mana yg patut, bersihkan mana2 yg patut..cam excited gitu. Then me and my hubby gi survey2 barang utk rumah baru..chehhh, tak sabar gitu nak hidup berdua ;p. Sunday ingatkan nak gi JB nak hantar baju kat Larkin, tapi hujan sepanjang hari..so, tido sudah heheheheh.
Cakap pasal rumah baru nih, terasa juga di hati nak cari kerja baru..heheheh..dah penat kerja kat sini. Agaknya i ni lebih sesuai jadi housewife eh...i tink jadi 'Mummy' lagi besttt...;).


|

Friday, December 31, 2004

HAPPY NEW YEARRRRRR!!!!!!!!!!!!!

|

M Y S E L F


Life without a friend is death without a witness

L I N K S
[aliyah] [ana] [ani] [babyhd] [elmo] [pDa] [pinktulip] [hunny] [linda] [lizanoor] [mrsbeki] [ramblerine] [rehana] [rozas] [thots] [Yati]
P O W E R E D _ B Y
:Blogspot: :Doddle-Board: :HaloScan: :Unkymoods: :Soup-Faerie:
A R C H I V E S
:200406: :200407: :200408: :200409: :200410: :200411: :200412: :200501: :200502: :200503: :200508:
H I W A R
Powered by TagBoard Message Board
Name

URL or Email

Messages (smilies)